Jagttider

Jagttider

-

Denne blog vil informere om app'en jagttider.

Blog om jagt i Danmark

JagtPosted by Sandro Zecevic 18 Mar, 2011 09:10:20

Undervejs i forløbet i forbindelse med udvikling af app’en jagttider til Iphone og Android, har jeg søgt på nettet generelt om jagt og her fandt jeg hurtigt en rigtig god blog/side om jagt, nemlig www.jagtblog.com, som jeg gerne vil dele med jer.

På bloggen kan man finde alt om jagt i Danmark, herunder artikler om jagttider og andet jagtlovgivning samt en masse andre gode artikler om jagtrejser og selskaberne bagved, som arrangere jagtrejser osv. Hele bloggen er kædet sammen med et godt jagtforum, hvor alle kan byde ind med emner og jagt og deltage i jagtdebatten.

Hvis du endvidere søger information om, hvordan du tager jagttegn, så findes der en udmærket guide til både jagttegn, jagtprøven samt hvordan riffelprøven skal bestås, derudover er disse guider tilknyttet videoer, som viser det samme og det gør det noget nemmere at få et helhedsindtryk.

Hvis du søger jagt til udlejning, så er deres jagtformidling nem og overskuelig og alle jagtområder, som udlejes er desuden vist på et kort over Danmark.


ps. Har prøvet at eksperimentere med at putte links direkte ind i ord. Dermed sagt, de ord som er understreget kan man klikke på og så kommer man ind på de relevante sider.


Sandro

  • Comments(0)//jagttider.dssinnovation.dk/#post2