Jagttider

Jagttider

-

Denne blog vil informere om app'en jagttider.

Android version udgivet

JagtPosted by Sandro Zecevic 10 Mar, 2011 10:42:16
Hej,


Så er android versionen udgivet:

https://market.android.com/details?id=com.bappi.app&feature=search_result


og der er allerede kunder som har købt den smiley


Bliver spændende at se hvor hurtigt iPhone versionen udkommer smiley


Sandro

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sandro Zecevic 02 Sep, 2013 12:34:46

Hej Safari Harry,

Jeg vil anbefale dig at afinstallere app'en for at installere den på ny. Jeg er overbevist om at dette vil afhjælpe dit problem. Jeg vil i mellem tiden forsøge at teste for problemet selv, og du er mere end velkommen til at kontakte mig hvis du oplever yderligere problemer.

Dette vil ikke koste dig ekstra at downloade app'en igen og du vil heller ikke komme til at betale for app'en hvis du bruger den samme itunes konto på din mobil.

Posted by Safari harry 01 Sep, 2013 23:36:29

Har en iPhone 4 og min jagttider app er holdt op med at virke. Når jeg går ind under generelle jagttider kan jeg ikke rulle op og ned i denne menu. Så jeg kan ikke se de de sidste katagorier efter vadefugle.

Posted by Sandro Zecevic 12 Sep, 2011 09:50:50

Glemte lige at svare på dit spørgsmål. Det kommer an på din telefon hvordan programmerne bliver opdateret, men du vil med sikkerhed få en besked om at der er tilgængelige opdateringer. Dernæst skal du trykke på at den skal opdateres.

Posted by Sandro Zecevic 12 Sep, 2011 09:39:23

Hej Ove, Mange tak for din kommentar. Jeg går igang med at opdatere schweiss registret i dag.

Posted by Ove Klausen 09 Sep, 2011 13:09:24

Hej. Jeg købte for kort tid siden app'en til min android telefon. Det er genialt bortset fra schweissregistert. I aftes blev der påkørt 2 stk. råvildt her i omegnen og jeg ville så bruge registret. Det var godt nok bortset fra de 2 nærmeste hundeførere ikke var hjemme. Jeg kontaktede så Falck som henviste mig til et nyt tlf.nr. 1812 som er Dyrenes Værn. De fandt så en hundefører i Middelfart som ikke er opført i jeres register. Han fortalte det er en gammel udgave i har liggende. En af de førere som er opført er ikke med mere, men der er kommet 2 nye som ikke er i jeres udgave. Skynd jer at få det rettet og lad os få en opdatering til telefonen. PS.: Kommer der automatisk opdatering af app'en her gang der er ændringer????